avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Despagubire RCA
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Despagubire RCA

Am avut un incident in trafic in urma caruia am avariat o alta masina. Exact in zona accidentata, masina avea inscriptionata cu vopsea (cred) o reclama (numele unei firme). As dori sa stiu daca polita RCA acopera si dauna legata de acea inscriptie (daca proprietarul isi poate reface inscriptia din banii mei de la RCA).
Cel mai recent răspuns: Gabriel Trifu , Avocat 19:23, 11 Iulie 2013
firma de asigurare plateste orice prejudiciu cauzat prin accident de circulatie inclusiv inscriptia la care va referiti dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier cu vatamare corporala coky coky Buna ziua, am si eu o dilema, am fost implicat recent intr-un accident de circulatie, toata lumea stie ca e vina lui, pana si el recunoaste, politia a zis sa ... (vezi toată discuția)
Accident parcare, vinovatul parasind locul accidentului, cine suporta reparatiile zenmi zenmi Buna ziua! In situatia in care s a produs un accident una dintre masini lovind o masina in parcare,iar soferul vinovat pleaca de la locul accidentului lasand ... (vezi toată discuția)
Informații despăgubiri după accident Lili34 Lili34 Se poate da in judecata pe cineva care mi a lovit masina parcata regulamentar pt. perioada in care eu am rămas fără masina? (vezi toată discuția)