avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Impozite microintreprindere
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Impozite microintreprindere

Buna ziua,

am doua intrebari legate de microintreprinderi si desi am citit mai multe articole pe internet tot nu m-am lamurit.

1) daca platesc impozit pe venit mai platesc impozit pe dividente?
2) banii care se retrag din conturile firmei trebuie justificati?
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 20:10, 14 Iulie 2013
1. Da:)
2. Da:)
1. Da, platiti impozit pe dividende.
2.Sigur ca da, trebuiesc justificate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe srl Silviu S Silviu S Buna ziua, La infiintarea unui SRL, care sunt mai exact taxele pe care trebuie sa le platesc? 3% pe venit si 5 % din dividende din ce am citit. La suma ... (vezi toată discuția)
Plata dividendelor in romania, primite de la o firma din estonia ... marianpop445 marianpop445 Plata dividendelor in Romania, primite de la o firma din Estonia (infiintata prin programul de e-residency) unde patronul ei locuieste in Romania. Buna ... (vezi toată discuția)
Organizare evenimente pfa sau srl Siespi Siespi Bună ziua, Organizez de ceva timp evenimente pe persoana fizica, dar as vrea sa imi fac PFA sau SRL. Pana acum aveam contract cu o firma de ticketing care ... (vezi toată discuția)