avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale soc.suspendata temporar
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

soc.suspendata temporar

Buna ziua,
Doresc si eu cateva indrumari pentru o soc.suspendata temporar,termenul de suspendare a expirat si as vrea sa o redeschid, ce am de facut?momentan fara activitate, o redeschid doar in acte,multumesc
Cel mai recent răspuns: Alexandru Cutean , Consilier juridic 10:48, 15 Iulie 2013
Stimata doamna,pentru a redeschide o societate suspendata sunteti nevoita sa depuneti la Registrul Comertului,un dosar similar cu cel depus pentru a inregistra inactivitatea societatii.Procedura reluarii activitatii dureaza a prox. 5 zile lucratoare.dosarul trebuie sa contina urmatoarele acte: - declaraţia-tip pe propria raspundere privind autorizarea funcţionarii
- certificatul constatator emis in baza declaraţiei-tip depusa la suspendarea activitaţii
- constituirea, depunerea dosarului si ridicarea actelor de la Registrul Comertului
Pentru a evita neplacerile si nervii intrebati la RC,ce model de declatie trebuie sa completati.Succes!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum scap de un srl ? razvan911 razvan911 Buna ziua, Am infiintat un SRL in 2004 la care sunt unic asociat si administrator. Firma a functionat pana la 1 ianuarie 2005 cand am hotarat sa nu mai ... (vezi toată discuția)
Suspendare firma MISKI MISKI Buna ziua! Ce pasi trebuie sa urmez pentru a suspenda activitatea unei societati comerciale pe o perioada de 2 ani si 11 luni? Care sunt costurile? Va ... (vezi toată discuția)
Suspendare firma tibiscum tibiscum Buna ziua, va rog sa-mi spuneti care este procedura pentru suspendare activitate firma si ce declaratii mai trebueie depuse dupa aceea ? (vezi toată discuția)