irinaburcea a scris:
Eu sunt avocat de profesie si tocmai imi redactez plangerea contraventionala impotriva unui proces verbal prin care am fost sanctionata de ANPC cu o amenda de 9000 lei................................Traim in Romania!!!
Trăiți în România pentru că asta este alegerea D-voastră. Nu e cazul să vă autovictimizați. Puteți opta pentru oricare altă țară... ;)
Dacă ați fost sancționat de ANPS sau de IPJ sau de Garda de mediu, sau de etc... nu aveți altceva de făcut decît să contestați acel proces-verbal.
Nu e echitabil să pretindeți unor simpli funcționari (ca cei ce au calitatea de agenți constatatori - chiar și de la ANPC), care muncesc și ei pentru o pâine și au școala pe care o au, să facă distincția între „cabinet de avocat” și „aprozar”.
Dacă totuși vă simțiți ofensat de această comparație care poate fi (recunosc) peste capaciteatea de înțelegere a unora, e mai simplu: vă rămțne doar o singură variantă - aceea de a nu mai trăi în România. ;)
Totuși, dacă oricum trăiți în RO (așa cum spuneți), încercați să și faceți ceva bun. Iar dacă veți considera că nu puteți... încercați altundeva, sau măcar nu încercați să găsiți justificări ale acestei incapacități. :)