avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Cafeneaua avocaţilor AVOCATUL POATE FI SANCTIONAT DE OPC?
Discuție deschisă în Cafeneaua avocaţilor

AVOCATUL POATE FI SANCTIONAT DE OPC?

Are competenta ANPC-ul sa sanctioneze un Cabinet de Avocat in conditiile in care profesia de avocat este o profesie libera care se organizeaza in baza unei legi speciale???
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: irinaburcea , utilizator 23:42, 19 Iulie 2013
Domnule Patrick, cu toata aprecierea, sunteti un pic pe langa subiect...dar oricum apreciez si interventia dumneavoastra plina de substanta, ce-i drept!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Întrebare - problema cu o banca crstirina crstirina În 2007 în urma unui conract de credit cu o bancă am obtinut si un card de credit pe care l-am achitat si închis în 18 01. 2010 iar acum când am ... (vezi toată discuția)
Eroare a unui avocat cristian-danut cristian-danut Am cerut avocatului sa-mi recupereze in instanta,grupa a2a de munca ce mi-a fost luata. Avocatul a gresit (atat mie cat si altor 40 de colegi) si a cerut in ... (vezi toată discuția)
Alegeri decan si consiliu in cadrul baroului bucuresti 2011. Cabinet de avocat Matei Laura Cabinet de avocat Matei Laura Adunarea generala electiva si ordinara a avocatilor Baroului Bucuresti, va decide cine va fii noul Decan si noul Consiliu al Baroului Bucuresti. Nu va lasati ... (vezi toată discuția)