avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Imprumut nevoi personale cu garantie
Discuție deschisă în Executare silită

Imprumut nevoi personale cu garantie

In 2008, am facut un imprumut de nevoipersonale la [banca ], si am pus garantie casa, la evaluare in 2008 locuinta valora 100 000 euro, eu am imprumutat doar 70 000, din cauza crizei nu am reusit sa mai platesc ratele si casa a ajuns la o firma de recuperare scoasa la licitatie, si la reevaluare din 2012 a, ajuns la suma de 50 000, ma intereseaza ce se intampla in cazut in care banca nu si recupereaza suma imprumutata, si cine plateste diferenta? sau daca exista posibilitatea sa fie data la perderi?

astept raspunsurile dv. va multumesc
Ultima modificare: Vineri, 19 Iulie 2013
ContSters214341, utilizator
Cel mai recent răspuns: Valentin_ , utilizator 14:33, 19 Iulie 2013
Creditul dvs a fost deja declarat scadent anticipat si cesionat catre firma de recuperari, altfel nu ati fi fost executat de catre firma de recuperari.

Pentru diferenta de bani, creditorul va putea apela la alte forme de executare ale altor bunuri pe care le aveti in proprietate sau poprire asupra veniturilor sau conturilor bancare, pana la achitarea integrala a debitului.
eu nu inteleg de ce daca a fost credit cu garantie?ei au evaluat si atunci si acum
Aveti dreptate in principiu, insa la acest moment stiti si dvs ca piata imobiliara a scazut f mult, iar valoarea garantei nu le mai acopera debitul astfel ca vor putea executa si alte bunuri sau venituri ale dvs pt a-si recupera suma conform contractului.
editat citat

Societatea de recuperare creante va va urmari pana isi recupereaza intreaga suma datorata. Nu va va urmari doar pe imobiliar, cu casa ce ati garantat, va vor opri si din salariu, alte venituri de care dispuneti sau alte bunuri mobile.
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Iulie 2013
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

riscul contractual.criza economica. caz de forta majora flory1 flory1 Buna ziua, In situatia in care banca Creditor, are pretentia sa-si recupereze intreaga suma imprumutata, dar pe fondul crizei imobiliare a scazut ... (vezi toată discuția)
Legal sau ilegal?- executare imobiliare credit negarantat imobiliar CBucuresti CBucuresti As dori sa aflu si eu parerea unui specialist referitor la un paragraf care se trimite in acele scrisori, de catre firmele de recuperare, si anume cel ... (vezi toată discuția)
Executare imobil eka20 eka20 Buna seara! Adresez o intrebare celor specializati in problemele cu bancile din Romania... Am achizitionat un credit de nevoi personale cu ipoteca in urma cu 2 ... (vezi toată discuția)