avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Protectia mediului
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Protectia mediului

Locuiesc intr-un oras de "carton", mai degraba un sat nu prea mare, unde deseurile se arunca de catre unii la intamplare si pe unde se nimereste.
Am sesizat politia, primaria, dar degeaba.
Stie cineva ce mai pot face?
Sau mai bine parasesc satul si poate chiar si ..., ca multi altii.
Cel mai recent răspuns: gilradic , utilizator 12:41, 24 Iulie 2013
Sesizati Garda de Mediu care controleaza activitatile cu impact asupra mediului inconjurator, si aplica sanctiuni contraventionale prevazute de legislatia in domeniul protectiei mediului etc.

Vedeti acest link unde se poate sesiza:
[ link extern ]
MUltumesc frumos pentru raspuns!
Va doresc o zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Protectia mediului - unde reclam poluatorii? hancavasile2000 hancavasile2000 Pe cine as putea sesiza cu privire la poluarea mediului in scopul sanctionarii celor care produc astfel de daune. Nu exista vreo cale prin care sa vina cineva ... (vezi toată discuția)
Vecin la bloc Nea-Costica Nea-Costica Am un vecin deasupra apartamentului cu un copil ( nepoata ) de 5 ani si care si-a transformat ap. in teren de joaca. Tavanul meu vibreaza mai rau ca la ... (vezi toată discuția)
Reclamatie la garda de mediu costel01 costel01 Buna ziua.In urma unor conflicte mai vechi pe care o ruda de a mea le-a avut cu niste vecini,acestia i-au facut facut o reclamatie precum aduna in curtea sa ... (vezi toată discuția)