avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1228 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
Mai fratilor, va place ceva de speriat mandatul! :O
Voi incerca sa le rezolv si eu maine.
In seara asta chiulesc... :P Ma uit la Investigation Discovery in fiecare seara.
Nono, deci nu sunt sg careia ii place sa se uite la nebuniile mintii umane. Spor la prasit grile! :tooth:
Ice Hellene a scris:

In seara asta chiulesc... :P Ma uit la Investigation Discovery in fiecare seara.
Nono, deci nu sunt sg careia ii place sa se uite la nebuniile mintii umane. Spor la prasit grile! :tooth:

Eu n-am Investigation discovery :((

mirei2012 a scris:

Nofacenoname0 a scris:

Mandantul trebuie sa aiba capacitate deplina de exercitiu:

a. daca mandatul este un act de conservare sau administrare, pentru care nu urmeaza a fi remunerat
b. daca mandatarul incheie acte de dispozitie
c. cand mandatul este dat cu titlu oneros

bc

Corect BC

Eu stiam ca pt C era controversa pe vechiul cod...eu sunt fan Deak deci nu as lua C
Pe noul cod s-a transat?
Vizionare placuta Hellene! Ma rog, suna ciudat cand vine vba de ID...dar stii la ce ma refer :))
Nofacenoname0 a scris:

mirei2012 a scris:

Nofacenoname0 a scris:

Mandantul trebuie sa aiba capacitate deplina de exercitiu:

a. daca mandatul este un act de conservare sau administrare, pentru care nu urmeaza a fi remunerat
b. daca mandatarul incheie acte de dispozitie
c. cand mandatul este dat cu titlu oneros

bc

Corect BC

Eu stiam ca pt C era controversa pe vechiul cod...eu sunt fan Deak deci nu as lua C
Pe noul cod s-a transat?
Vizionare placuta Hellene! Ma rog, suna ciudat cand vine vba de ID...dar stii la ce ma refer :))

Eu m-m gandit ca se efectueaza o plata...pe cod nu e transat nimic. discutia despre capacitate e ramasa in vigoare

mirei2012 a scris:

Ice Hellene a scris:

Eu n-am Investigation discovery :((

La cat de mult iti place tie penalul, mirei, te-ai indragosti imediat si iremediabil. ;)
Incearca pe net, cred ca se gaseste ceva.

Nu pot sa uit de o femeie care si-a otravit vreo 3 soti si 7 copii, cu toate ca avea discernamant. Era o sociopata, nu pot sa inteleg asa ceva, mai bine zis e greu sa accepti asa ceva. Facea copii doar ca sa-i omoare... :stunned: Incadrare juridica? :))

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)