avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
Declar inchisa prima runda de mandatoriada
Acuma daca mai vrea cineva sa puna grile cu mandat, e liber sa o faca, doar nu am monopol pe acest contract :tooth: :P
La speta prezentata de Hellene...pedeapsa cu detentiune pe viata pt genocid...:O
Ma retrag...Noapte buna!
Ultima modificare: Vineri, 2 Mai 2014
Nofacenoname0, utilizator
Tocmai acum ma uit pe CI cum un tata ca sa se razbune pe sotia ce vroia sa-l paraseasca si-a omorat fiul de 7 ani o fata cu handicap de 25 si a primit 8.5 ani:O
Nofacenoname0 a scris:

Acuma daca mai vrea cineva sa puna grile cu mandat, e liber sa o faca, doar nu am monopol pe acest contract :tooth: :P
La speta prezentata de Hellene...pedeapsa cu detentiune pe viata pt genocid...:O
Ma retrag...Noapte buna!

Da donatia nu-ti place?
Maine seara tavalim donatia...ca tot l-au reintrodus
Noapte buna
mirei2012 a scris:

Nofacenoname0 a scris:

Ma retrag...Noapte buna!

Da donatia nu-ti place?
Maine seara tavalim donatia...ca tot l-au reintrodus
Noapte buna

Vreau si eu donatia!! Sunt bata la contracte... Mirei, sunt fel de fel de cazuri si de pedepse. Socant, intr-adevar. Eu tot pe ID vazusem ca vreo 5 minori au ucis un cuplu, doar ca pt ca erau in gasca si se simteau puternici, au fost prinsi si inchisi intr-un centru de minori care a urmarit reintegrarea lor in societate. Socant e ca la 18 ani la 3 le-a dat drumul in libertate, doar 2 fiind transferati la inchisoare. Mi se pare socant, dar nu stiu ce e mai rau, sa le oferi incredere sau sa ii inraiesti prin condamnare la inchisoare... Oricum, minorii sa zicem ca mai au o sansa sa se indrepte, dar adultii..

Mersi, Nono, pt mine e placuta vizionarea. :) Nb la toata lumea! :hugall:
Ultima modificare: Vineri, 2 Mai 2014
Ice Hellene, utilizator
Nofacenoname0 a scris:

mirei2012 a scris:

Nofacenoname0 a scris:

Atunci cand mai multe persoane au fost numite prin acelasi act pentru a lucra impreuna ca mandatari:

a. ele nu pot actiona decat impreuna, sub sanctiunea ca actul indeplinit doar de unul din mandatari sa nu fie luat in considerare
b. raspund intotdeauna solidar pentru toate efectele mandatului
c. mandatul conferit nu are efecte daca nu a fost acceptat de toate aceste persoane

ac

Raspuns corect C
Raducanu

Eu personal as fi luat si A....nu stiu sigur de ce nu e bun A

mirei, nu e bun A) pentru ca, atunci cand sunt numiti mai multi mandatari, principiul este ca fiecare poate sa incheie actul singur, afara de cazul in care s-a stipulat ca mandatarii vor lucra numai impreuna.

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)