Nofacenoname0 
	    	Utilizator

Nofacenoname0 
	    	Utilizator	    

N-ai luat a ca lipseste ”nejustificat”..daca e sa fim rigurosi cam asa e
 Nofacenoname0, utilizator
 Nofacenoname0, utilizator 	
			 Nofacenoname0 
	    	Utilizator

Nofacenoname0 
	    	Utilizator	    

daca "bv" este ptr mine - multumesc :">
 frizz_star 
	    	Utilizator

frizz_star 
	    	Utilizator	    

Si trb sa fie ajuns in nevoie....
Frizz, te-am rugat ceva....pune si raspunsul, nu doar articolele, ca alea le avem si noi...de ex la ,,a,, e luat ca raspuns corect sau nu?
 frizz_star 
	    	Utilizator

frizz_star 
	    	Utilizator	    

Iulian81	                   

Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
	                    Iulian81	                   

Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)

ContSters262049	                   

Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters262049	                   

Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)

silvianna	                   

Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)
	                    silvianna	                   

Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)