avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1145 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
Sigur ca avem partajul...speram si eu :stunned:...si propr periodica este ...modalitate
Da ocupatiunea nu e asa-i?
Ultima modificare: Joi, 8 Mai 2014
mirei2012, utilizator
Nofacenoname0 a scris:

Sincer să fiu, până prin februarie şi eu am cam pierdut timpul...mă luasem la trântă cu tratatele lui Neagu pe vechea procedură de prin septembrie...dacă poţi să crezi ce inconştient am fost #-o
Când am vz că au intrat în vigoare noile coduri, m-am trezit din prostie şi am învăţat direct din cod...că nu erau apărute cn ştie ce cărţi...şi a mers mai bine.

PS Tratatele lui Neagu sunt exact ca politicienii: Vorbesc mult dar nu spun nimic...da' nimic!

Eu nu agreez stilul labartat al lui Neagu. Am avut fisele lui pe vechiul cod, dar nu erau suficiente pt INM. Atunci am avut revelatia cu MU. :)
Nono, spor si sper sa reusesti. Nu tine doar de invatat, dar fara acest lucru sansele sunt zero.
Daca reusim - fericire maxima, daca nu - experienta. :))
mirei2012 a scris:

Sigur ca avem partajul...speram si eu :stunned:...si propr periodica este ...modalitate
Da ocupatiunea nu e asa-i?

Avem ocupatiunea, e la efectele posesiei... M-am inselat. :((
Ice Hellene, utilizator
Am uitat sa va zic... am fost la librarie si m-am uitat in fisele de procedura ale lui MU...nu scrie nimic la CP...asta daca va mananca palmele sa va luati :P
mirei2012, utilizator
Intrebare: detinutilor/militarilor etc. li se poate trimite citatia prin:
1. Posta/curier
2. Mail
3. Fax?

Intreb pt ca la art 260 al 5 vorbeste despre agent procedural, iar la 264 legiuitorul a prevzut expres ca detinutilor li se pot comunica alte acte de procedura prin fax/email.

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)