Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
adi_09 a scris:
E interminabila procedura penala... :((
N-ai pt ce.
Te plangi tu care esti pe la sf?! Eu abia am citit vreo 4-5 institutii... Si nu pot sa ma laud ca am retinut toate detaliile. :((
Ice Hellene a scris:
adi_09 a scris:
N-ai pt ce.
Te plangi tu care esti pe la sf?! Eu abia am citit vreo 4-5 institutii... Si nu pot sa ma laud ca am retinut toate detaliile. :((
Nu mai plângeţi atâta....credeţi că ceilalţi stau mai bine cu materia? Eu nu cred...pt că totul e nou..
Din vreo 4000 de candidaţi, în jur de 2000 sunt absolvenţi din 2014...iar ei au de făcut şi licenţa, de învăţat pt dreptul muncii, dreptul comerţului şi alte drepturi cosmice
Aşa că noi aştia care învăţăm de vreun an doar pt INM avem prima şansă!
Nu daţi cu roşii pt că sunt optimist :tomato:
:offtopic:Iar il besteleste Base pe Ponta la TV-eu :tooth:
mirei2012 a scris:
:offtopic:Iar il besteleste Base pe Ponta la TV-eu :tooth:
Eu am renuntat sa mai privesc acest circ... :smileycool:
Ice Hellene a scris:
adi_09 a scris:
N-ai pt ce.
Nu mai plângeţi atâta....credeţi că ceilalţi stau mai bine cu materia? Eu nu cred...pt că totul e nou..
Din vreo 4000 de candidaţi, în jur de 2000 sunt absolvenţi din 2014...iar ei au de făcut şi licenţa, de învăţat pt dreptul muncii, dreptul comerţului şi alte drepturi cosmice
Aşa că noi aştia care învăţăm de vreun an doar pt INM avem prima şansă!
Nu daţi cu roşii pt că sunt optimist :tomato: