Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Nu nu.... Doamne fereste...faci bine...mai deschid codul penal... ceea ce e foarte bine avand in vedere ca ma lupt cu ocupatiunea:tooth:
Intrebare: detinutilor/militarilor etc. li se poate trimite citatia prin:
1. Posta/curier
2. Mail
3. Fax?
Intreb pt ca la art 260 al 5 vorbeste despre agent procedural, iar la 264 legiuitorul a prevzut expres ca detinutilor li se pot comunica alte acte de procedura prin fax/email.
mirei2012 a scris:
Nu nu.... Doamne fereste...faci bine...mai deschid codul penal... ceea ce e foarte bine avand in vedere ca ma lupt cu ocupatiunea:tooth:
Iti recomand sa o inveti in paralel cu art 243 NCP. :tooth:
Auzi si tu, imi spune cineva ca asa se face in practica, incluaiv prin nota telefonica, iar grefierul de sed face un REFERAT. Parca tb pv, nu referat.
De unde e procedura asta? Ca in cod nu scrie asa... De ce mai facem proceduri daca nu le respectam?
mirei2012 a scris:
Acu' să nu-mi spuneţi că avem şi ocupaţiunea...:O
Până la urmă partea aflată în eroare poate sau nu solicita adaptarea contractului? Că n-am mai stabilit...