Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
cristian i a scris:
OvidiuDanut a scris:
Corect Cristian...deja dadusem solutia.
Nu sunt supuse cailor de atac doar:
1. incheierile prin care se incuviinteaza abtinerea si recuzarea;
2. incheierile prin care se respinge cererea de recuzare pe art.48, alin.3.
3. incheierile prin care se respinge cererea de recuzare ca inadmisibila,pe art.47, alin.4.
2
Corect.
Ice Hellene a scris:
Vreau si eu o confirmare...art 303 proc penala
Procurorul nu poate amenda organul de cercetare in cazul neexecutarii mandatului de aducere. Poate doar sesiza conducatorul lui sau sa retraga avizul dat. Asa ati inteles si voi?
Asa am inteles si eu
mirei2012 a scris:
Ice Hellene a scris:
Procurorul nu poate amenda organul de cercetare in cazul neexecutarii mandatului de aducere. Poate doar sesiza conducatorul lui sau sa retraga avizul dat. Asa ati inteles si voi?
Asa am inteles si eu
da ...e suficient.....îi ,,rupe urechile comandantul unitatii,,:))
mirei2012 a scris:
Ice Hellene a scris:
Asa am inteles si eu
Eu zic că poate, atunci când neexecutarea mandatului de aducere se încadrează la 284 alin 4 lit m..îi dă dispoziţie scrisă ca în termen de 24 de ore să execute mandatul de aducere...dacă nu se conformează...poc amenda
OvidiuDanut a scris:
cristian i a scris:
OvidiuDanut a scris:
Corect Cristian...deja dadusem solutia.
Nu sunt supuse cailor de atac doar:
1. incheierile prin care se incuviinteaza abtinerea si recuzarea;
2. incheierile prin care se respinge cererea de recuzare pe art.48, alin.3.
3. incheierile prin care se respinge cererea de recuzare ca inadmisibila,pe art.47, alin.4.
2
Corect.
de ce nu-i bun 1?