avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 964 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
Stiam de infractiunea de simpla repetare dar nu imi aminteam ca la prima abatere este contraventie...in mod superficial am presupus ca e tentativa #-o
Salutare!
Eu zic că e corect ab la grilă dar citisem undeva că tentativa ar fi posibilă la infr de simplă repetare...şi nu am fost de acord nici atunci şi nici acum...parcă Udroiu zicea

PS văd că ,,interogatoriul meu,, a făcut ravagii :D
A starnit aminozitati...inutile...insa important este daca ramanem cu ceva...chiar si fiecare cu parerea lui primara :tooth:
Ca să nu mai şomaţi

Poate constitui act provocator:
a.lovirea inculpatului de către victimă
b.lovirea fiului, în vârstă de 6 ani al inculpatului, de către victimă
c.lovirea inculpatului de către tatăl victimei
d.o faptă din culpă percepută de inculpat ca fiind comisă cu intenţie
desistarea nu este posibila in cazul tentativei

a.la o infr omisiva improprie
b.perfecte la o infr de rezultat
c.relativ improprii la o infr de pericol

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)