avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1087 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
nb:)
Ultima modificare: Luni, 19 Mai 2014
cristian i, utilizator
oana_01 a scris:

ca sunt saltati e una, ca unu incerca sa se sustraga e alta...dupa atata munca???? eu chiar nu inteleg ce e in capul unora; n-as putea sa dau cu piciorul asa la ani de pregatire si nopti nedormite si speranta si tot drumul ala pana la admitere, absolvire, definitivat, avansare etc....:-/

Ai impresia ca astia au invatat vreodata cat invatam noi, pentru a intra in sistem ?
Nici gand, examenul asta serios se da de vreo cativa ani incoace. Inainte terminai facultatea si mergeai la un interviu si erai admis in magistratura, apoi s-a introdus un examen scris si in cele din urma concursul acesta. Se intra mult mai usor, decat acum, fiindca nu erau multi care faceau dreptul si nici nu erau atatea facultati de drept. Si in plus avansarile in functii se faceau de cele mai multe ori politic sau daca nu doar politic.
Ultima modificare: Marți, 20 Mai 2014
adi_09, utilizator
Neatz si spor!
Asa este Adi. Eu stiu judecatori si chiar un procuror cu experienta de la DNA care au facut afirmatii in sensul ca acum este mult mai greu.
Personal vad de cele mai multe ori diferente mari de calitate juridica intre hotararile redactate de judecatori old school si judecatori tineri.
Ultima modificare: Marți, 20 Mai 2014
OvidiuDanut, utilizator
Mie mi se pare rusinos modul cum unul dintre cei patru a incercat sa se eschiveze, sa fuga..cu sarit gardul si tot tacamul......jenant....
Welcome back Maya:-) Nu ma mir prea mult...oameni care intra rusinos intr in sistem , pot sa si fuga rusinos:-)

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)