avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1056 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
oana_01 a scris:

Nu, Hellene. Avem o hotarare care e supusa revizuirii, dar s-a trecut la executare. Instanta poate suspenda executarea acestei hotarari si se pronunta printr-o incheiere. Aceasta incheiere (alin. 2) poate fi contestata de procuror, caz in care se suspenda executarea.

Prima oara mi-era clar. Acu, nu vad sensul procurorului care contesta suspendarea executarii, dar contestatia lui suspenda oricum executarea.

Incheierea de suspendare a executarii deja avem cand procurorul formuleaza contestatie. E vb despre suspendarea suspendarii, asa era si la proc civila, dar nu imi vine acum in minte la ce.

Procurorul contesta incheierea de suspendare a executarii, nu hotararea de condamnare.

Mirei, editat mai sus.
Cristian, te iertam de data asta. :) Dar nu mai ai voie bere! :))
Ultima modificare: Marți, 20 Mai 2014
Ice Hellene, utilizator
mirei2012 a scris:

cristian i a scris:

reabilitarea de drept

a.nu poate interveni in cazul condamnarilor la ped inchisorii de 2 ani
b.produce efecte similare reabilitarii judecatoresti
c.nu are efecte asupra masurilor de siguranta
d.niciuna

bc

Imi place de tine ca dai cu piper si dispari :P

rasp indicat de MU doar b
dar art 169 al 3 il contrazice,Mirei e pe faza si rasp corect bc
gr 134/pag 417
=D>
cristian i, utilizator
Da, contesta incheierea de suspendare. Adica, instanta a acordat suspendarea iar procurorul contesta incheierea de susp, care suspenda executarea incheierii prin care s-a dispus suspendarea??? Asa?
Da, asa. :) Deci daca se suspenda suspendarea rezulta executare, nu?

Mirei, MU spune doar ca infr pt care se dispune anularea amanarii constituie al doilea termen al recidivei/pluralitatii.
Exact asta vroiam sa spun acum, Hellene, ca se continua executarea. :)
p.s. am iesit la o gura de aer cu motanul, e placut afara.
oana_01, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)