avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1056 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
Se refera la altceva, mirei. E vb despre anulare, ca si cum amanarea nu ar fi existat si se raporteaza la o alta condamnare pt o alta infr. Nu stiu cat de bine inteleasa ma fac. In cazul asta nu avem deloc amanarea vreunei ped
Nu e noutate. Insa e posibil sa fie controversa. MU zice concurs si il aprob. E regula: pluralitatea de sub pasivi la infr contra pers = concurs (daca nu e infr complexa)
Ice Hellene a scris:

Se refera la altceva, mirei. E vb despre anulare, ca si cum amanarea nu ar fi existat si se raporteaza la o alta condamnare pt o alta infr. Nu stiu cat de bine inteleasa ma fac. In cazul asta nu avem deloc amanarea vreunei ped

Stiu ce vrei sa spui...problema cand se anuleaza ce anume este considerat primul termen amanarea sau infractiunea anterioara/posterioara...ca oricum poate fi savarsita si dupa infractiunea careia i se aplica amanare si inainte...offfff
Avem amanare ca infractiunea trebuie descoperita pana cand ramane definitiva hot prin care s-a dispus amanarea

Ultima modificare: Marți, 20 Mai 2014
mirei2012, utilizator
cristian i a scris:

3 infr pt ca ai afectat 3 intimitati(nu 3 proprietari) infr protejeaza dom(pe ideea de intimitate)nu proprietatea.

Ce frumos ai spus, cristian :)
Ice Hellene a scris:

Nu e noutate. Insa e posibil sa fie controversa. MU zice concurs si il aprob. E regula: pluralitatea de sub pasivi la infr contra pers = concurs (daca nu e infr complexa)

Multumesc
Of, daca ma gandesc la exemplul 3 fete care locuiesc intr-o camera de camin la facultate, mai inteleg, dar daca ma gandesc la o familie cu 10 membrii care locuiesc si gospodaresc impreuna ...bine, ca cercetandu-se la plangerea prealabila si daca vor sa il invete minte pe faptuitor, actioneaza toti cei din casa.
Poate asta e si ideea.
Multumesc inca o data pt raspuns.

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)