avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1024 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
multumesc pt raspuns cristian.
intrebare: o inf poate sa fie in acelasi timp si de pericol si de rezultat? ce zici?
elennaaapop a scris:

multumesc pt raspuns cristian.
intrebare: o inf poate sa fie in acelasi timp si de pericol si de rezultat? ce zici?

nu in acelasi timp....in fc de modalitatea in care e comisa....
sunt infr care produc numai stari de pericol sau numai urmari materiale ....dar sunt unele,cum e asta de abuz de incredere ,ce par ca le au pe ambele....
-oricum dc se merge pe ,,insusire,, nu se mai pune problema de,,dispunere/fol pe nedrept....., il sanct pe fapt ca s-a facut propr pe nedrept nu il mai sanct si pt atributele propr

npc Elena,sper sa nu aberez....de asta zic ca mai asteptam opinii....:D

Ultima modificare: Joi, 22 Mai 2014
cristian i, utilizator
Bine v-am gasit!
Ma alatur si eu grupului vostru, cu intentia de a da examen anul acesta insa as dori sa ma ajute cineva cu informatii unde pot gasi detalii despre acest examen(tematica ,data de examen, locuri disponibile, cum a fost in anii trecuti, mai ales proba cu rationamentul de unde pot invata etc) si sa imi spuna sincer daca as avea sanse sa invat materiile, mentionez ca tocmai am trecut prin concursul de la sng dar din pacate nu am reusit sa iau nota sa pot intra.
Cine ma poate ajuta cu informatii sa imi trimita un mesaj pe privat, multumesc anticipat.
ramonastreanga, utilizator
reabilitarea

a.are efecte mai extinse decat cele ale amnistiei
b.poate avea ca efect redobandirea gradului militar pierdut prin condamnare,in unele cazuri
c.nu are efecte asupra niciunei masuri de siguranta

welcome!:)
cristian i, utilizator
a
semnat elena..miam schimbat userul. nu puteam sa activez vechiul cont :)
tedddybear, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)