avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1022 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
Eu iti spun ce inteleg eu din cod, nu te mai supara daca nu coincid parerile noastre: nu scrie in cod pt care categorii de infractiuni se dispune arestul la domiciliu dar, potrivit 218, se dispune cand sunt indepl conditiile de la 223 iar instanta considera ca e suficienta si necesara aceasta masura.
Daca arestul preventiv cuprinde infr pt care legea prevede ped inch de 5 ani sau mai mare, ma gandesc ca arestul domiciliar acopera infr pedepsite cu amenda si inch pana in 5 ani.
complet de acord cu tine. eu nu ma supar. eu caut un rasp si caut sa aflu daca in carte e o greseala.
cartea e cam pe dos raportat numai la amenda.
eu ma gandeam sa-mi iau fisele pt ca are si parte gen si parte spec; tot am amanat achizitia
eu le-am luat. cam tot ce este in fise este si in carte. foarte putine chestii sunt in plus in carte. cartea are multa jurisprudenta :)
trebuie sa aleg pt ca mai sunt si codurile comentate pe civil si penalul nou si 100 de zile :(

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)