avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1182 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
Am zis prostii...dar daca e depusa pana la inchiderea dezbaterilor va fi judecata impreuna cu acordul tacit al partilor instanta neputand sa invoce decaderea. Aici m-am incurcat ca n-am filtrat si teza I a var c
Nu cred ca poate fi anulata ci va fi respinsa ca tardiva in cazul dezacordului dintre parti...parerea mea
Daca este depusa dupa inchiderea dezbaterilor nu este luata in seama
In apel este inadmisibila

Stai bre ca e bine cum am raspuns ...daca partile sunt de acord tacit se judeca impreuna, daca nu are calea separat...ce naiba imi scapa?
Ultima modificare: Duminică, 1 Iunie 2014
mirei2012, utilizator
pag 200 cod comentat cu B pe coperta

,,noua reglementare nu mai instituie derogarea de la sanct decaderii........,in care se prevedea judecarea separata a cererilor..........motiv pt care in prezent vor fi respinse ca tardive.,,
e vorba de ipoteza art 68
cristian i, utilizator
Nu inteleg de ce sa fie anulata...#-o
Pe vechi era posibila doar formulata de parat...acum si de reclamant...desi sincera sa fiu nu prea imi inchipui cum poate reclamatul cere acelasi dr ca si reclamantul...presupun ca doar cu privire la reconventionala paratului....iar reclamantul o poate formula pana la terminarea cercetarii....dupa mine au cam busit art asta
mirei2012, utilizator
mirei, unde ai citit tu de acord tacit al partilor? eu nu mi amintesc asa ceva la interventia fortata, si boroi si tabarca zic ca e respinsa ca tardiva daca nu e respectat termenul

mirei2012 a scris:

Am zis prostii...dar daca e depusa pana la inchiderea dezbaterilor va fi judecata impreuna cu acordul tacit al partilor instanta neputand sa invoce decaderea. Aici m-am incurcat ca n-am filtrat si teza I a var c
Nu cred ca poate fi anulata ci va fi respinsa ca tardiva in cazul dezacordului dintre parti...parerea mea
Daca este depusa dupa inchiderea dezbaterilor nu este luata in seama
In apel este inadmisibila

Stai bre ca e bine cum am raspuns ...daca partile sunt de acord tacit se judeca impreuna, daca nu are calea separat...ce naiba imi scapa?

Codul comentat pag 200

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)