Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
cererea de chemare in judecata a altei persoane
a.tr formulata de parat cel mai tarziu la prima zi de infatisare ,sub sanctiunea decaderii
b.tr formulata de reclamant pana la terminarea cercetarii procesului inaintea primei instante
c.are ca efect,printre altele ,introducerea in proces a unui nou parat
d.niciuna
Nofacenoname0 a scris:
mirei2012 a scris:
Ce citeaza Narcisa acolo e de la 1956 toamna...intre timp s-a schimbat codul....iar eu vad incadrarea la inadmisibila despre care imi vorbeste art 47 alin 3 teza I....offfff...am zis ca arunc cartile #-o
Poate isi da si Hellene cu parerea...ca Nono ne-a abandonat total :P
Nu v-am abandonat, sunt prins între un sandviş de examene şi nu prea am timp să scriu dar sunt cu ochii pe voi:P
Eu zic ca e tardivă...art 47 are în vedere inadmisibilitatea recuzării completului care soluţionează deja o cerere de recuzare
Am sa citesc maine art poate il vad in alta lumina...azi ori sunt blocata la alin 3...care zice cererea privitoare la alti judecatori decat cei prevazuti la 46 ...adica numai judecatorii care fac parte din completul de judecata nu cei de la instanta inferioara...ori is chicata rau in cap #-o
cristian i a scris:
cererea de chemare in judecata a altei persoane
a.tr formulata de parat cel mai tarziu la prima zi de infatisare ,sub sanctiunea decaderii
b.tr formulata de reclamant pana la terminarea cercetarii procesului inaintea primei instante
c.are ca efect,printre altele ,introducerea in proces a unui nou parat
d.niciuna
b