Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
dc la o mostenire legala sunt chemati sora defunctului,mama defunctului si fiul fratelui defunctului ,acesta din urma fiind in viata si nedemn
a.fiul fratelui def va culege prin reprezentare mostenirea cuvenita tatalui sau
b.mama def va culege 1/2 iar sora def 1/2
c.mama def va culege 1/4 ,restul de 3/4 revine surorii def
d.niciuna
La infractiunea de inducere in eroare a org jud forma asimilata cea cu producerea de probe...se savarseste numai cu intentie directa sau si indirecta? avand in vedere ca spune producerea ticluirea de probe cu scopul...
Iar cand faptuitorul savarseste infractiunea in forma ...sesizarii cu privire numai la fapta fara sa indice persoana ...fata de care moment se mai stabileste cauza de nepedepsire...ca eu nu pricep
Gabita se exprima ca mine...eu si ea ar trebui sa ne intelegem...dar pas :P
dc la o mostenire legala sunt chemati sora defunctului,mama defunctului si fiul fratelui defunctului ,acesta din urma fiind in viata si nedemn
a.fiul fratelui def va culege prin reprezentare mostenirea cuvenita tatalui sau
b.mama def va culege 1/2 iar sora def 1/2
c.mama def va culege 1/4 ,restul de 3/4 revine surorii def
d.niciuna
La infractiunea de inducere in eroare a org jud forma asimilata cea cu producerea de probe...se savarseste numai cu intentie directa sau si indirecta? avand in vedere ca spune producerea ticluirea de probe cu scopul...
Iar cand faptuitorul savarseste infractiunea in forma ...sesizarii cu privire numai la fapta fara sa indice persoana ...fata de care moment se mai stabileste cauza de nepedepsire...ca eu nu pricep
Gabita se exprima ca mine...eu si ea ar trebui sa ne intelegem...dar pas :P