avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
U zice că procurorul poate modifica obligaţiile aferente măsurii controlului judiciar, chiar şi atunci când măsura a fost dispusă de JDL.

Ce-i drept, 215 alin 8 nu e foarte clar, dar zice că obligaţiile pot fi modificate în timpul UP de procurorul care a luat măsura controlului judiciar. Per a contrario, dacă în timpul UP măsura nu a fost luată de procuror, modificarea obligaţiilor nu poate fi dispusă de acesta, ci de JDL.

ªtie cineva care-i duda aici?Are U dreptate sau nu?Sper să nu avem din astea la examen că îmi pare a fi loterie:help:
Ultima modificare: Duminică, 15 Iunie 2014
Nofacenoname0, utilizator
Nu stiu ce sa zic, mi se pare normal sa nu poti dispune modificarea unor stari pe care nu tu le-ai dispus /in cazul nostru/. Tu, auditor, faci un rechizitoriu, il lasi spre analiza, si vine un forumist de acum , tot auditor, si ti-l modifica. Exemplu ciudat, dar e singurul care imi vine in minte acum.
cristian i a scris:

mandatul judiciar

a.inceteaza prin revocarea sa de catre mandant
b.inceteaza prin moartea partii
c.este valabil pana la renuntarea la mandat a mandatarului ,care trebuie sa instiinteze partea reprezentata si instanta cu cel putin 15 zile inainte de termenul imediat urmator renuntarii

ac
mirei2012 a scris:

cristian i a scris:

mandatul judiciar

a.inceteaza prin revocarea sa de catre mandant
b.inceteaza prin moartea partii
c.este valabil pana la renuntarea la mandat a mandatarului ,care trebuie sa instiinteze partea reprezentata si instanta cu cel putin 15 zile inainte de termenul imediat urmator renuntarii

ac

si eu spun tot AC
ac

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)