Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Eu cred ca au vrut sa zica ca e incompatibila cu exercitarea altei functii -vezi cazul de la fc.de verif. a legalitatii care poate fi comp.cu cea de jud.- si ca le-a iesit altceva. Nu e prima oara la o grila.
Se poate angaja raspunderea unei parti pt prejudiciile materiale sau morale cauzate prin:
a)neindeplinirea cu buna credinta a obligatiilor procesuale
b)neindeplinirea obligatiilor procesuale
c)exercitarea abuziva a drepturilor procesuale.
marius1408 a scris:
cristian i a scris:
conflictul de competenta dintre o instanta civila si una militara se solutioneaza de
a.instanta civila superioara in grad celei aflate in conflict
b. ICCJ
c.instanta militara superioara celei aflate in conflict
b
ca inst superioara comuna
ART. 51
Conflictul de competenţă
(1) Când două sau mai multe instanţe se recunosc competente a judeca aceeaşi cauză ori îşi declină competenţa reciproc, conflictul pozitiv sau negativ de competenţă se soluţionează de instanţa ierarhic superioară comună
nu cred ca e un art special.......
e ok tedy? ai citit tu ceva cu instanta superioara civila....dar parca pe la reunirea cauzelor.....nu?
Necunoscuta a scris:
Eu cred ca au vrut sa zica ca e incompatibila cu exercitarea altei functii -vezi cazul de la fc.de verif. a legalitatii care poate fi comp.cu cea de jud.- si ca le-a iesit altceva. Nu e prima oara la o grila.
e posibil,mersi...
speram la ex sa fie clar enuntate.....ca tare te mai oftici cand ai info dar nu o valorici din cauza neclaritatii textului........:(