Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Eu zic ca e ok...a fost pronuntata (data) o hotarare fara indeplinirea conditiei ...ca toti coproprietarii sa fi participat la proces. Sunt foarte multi care vor sa excluda de la partaj anumiti coproprietari...eu cred ca de aceea este atat de energica sanctiunea...basca imprescriptibila....se folosesc de n tertipuri sa mosteneasca singuri
Oricum grila nu se refera la pronuntarea pe care ai inteles-o tu...sa stii ca GB la grile este dintre cei mai performanti autori...foarte putine greseli si acelea interpretabile
sedinta de judecata poate fi declarata nepublica
a.de catre jud de camera preliminara ,iar sedinta se va desfasura in camera de consiliu
b.dupa ascultarea partilor prezente ,a pers vatamate si a procurorului cu privire la acest aspect
c.chiar la cererea unui martor,in conditiile legii
Cursul nu a fost scris doar de Boroi, au mai participat și Anghelescu și Nazat (de care nu mai auzisem). Posibil grilele să fi fost concepute de ei și unele greșeli să se fi strecurat. Nici mie nu mi se pare că a pronunța o hotărâre este echivalentul unei judecăți integrale.