Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Sunt deosebiri intre infr de evadare si cea de inlesnire a evadarii:
a. La infr de inlesnire a evadarii, participatia pe e posibila sub forma instigarii si a complicitatii, in timp ce la infr de evadare participatia pen e posibil doar sub forma instigarii.
Vi se pare corect acest raspuns?
cristian i a scris:
lipsirea de libertate in mod ilegal
a.poate fi comisa si prin rapirea unei persoane aflate in imposibilitate de a-si exprima vointa ori de a se apara
b.are ca forma agravata savarsirea faptei de catre o pers inarmata
c.are ca forma agravata sav faptei de 2 sau mai multe persoane
ab
Ice Hellene a scris:
Pot fi considerate ca intrunind elementele constitutive ale infr de supunere l rele tratamente urmatoarele fapte:
a. Acordarea de catre functionarii cu astfel de atributii pe timp de o luna a unor cantitati mici de hrana decat cele stabilite de normele minime obligatorii, pt minorij aflati in executarea unor masuri educative
b. Lovirea de catre politisti in mod repetat a unei persoane retinute in arestul politiei in scopul de a da informatii cu privire la o fapta prevazuta de legea penala savarsita de alte persoane
c. Privarea unui detinut de odihna pe durata unei nopti, de catre un agent de paza al penitenciarului.
a-nu,dc e criza n-ai de unde.....tr cu intentie
b-nu.cred ca e cercetare abuziva
c-nu,tr repetabilitate,nu unei sg nopti
d-niciuna
Ice Hellene a scris:
Sunt deosebiri intre infr de evadare si cea de inlesnire a evadarii:
a. La infr de inlesnire a evadarii, participatia pe e posibila sub forma instigarii si a complicitatii, in timp ce la infr de evadare participatia pen e posibil doar sub forma instigarii.
Vi se pare corect acest raspuns?
pai la evadare complicele are infr autonoma-inlesnirea evadarii
stiu ca MU pune o compl morala-icurajari(la evadare),dar astea nu au relevanta penala dc el deja luase decizia si nu-l poti face instigator......parerea mea
vrei sa analizam lund in calcul si posibilitatea coautoratului?