Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
,,La talharia simpla.....atat propriu zisa cat si asimilata...doar sa fie vizibila...isi intareste amenintarea,,
Mirei armele asimilate dc nu le folosesti nu sunt arme,cand le folosesti deja nu mai e simpla talharia,e direct calificata......eu asa o vad....
talharia calificata-prin folosirea unei arme(nu folosesti arma e simpla)
Minorul aflat în executarea unei măsuri educative neprivative de libertate, dacă este judecat pt o infracţiune concurentă pentru care legea prevede o pedeapsă de maxim 5 ani, săvârşită înainte de începerea executării măsurii educative neprivative
a. va fi supus unei măsuri privative de libertate, prin înlocuirea măsurii neprivative iniţiale
b. va fi supus unei prelungiri a măsurii educative iniţiale sau unei înlocuiri a măsurii iniţiale cu o măsură educativă neprivativă mai severă
c. se va dispune o nouă măsură educativă corespunzătoare ambelor infracţiuni aflate în concurs
Grilă proprie, pe placul comisiei INM;)
cristian i a scris:
,,La talharia simpla.....atat propriu zisa cat si asimilata...doar sa fie vizibila...isi intareste amenintarea,,
Mirei armele asimilate dc nu le folosesti nu sunt arme,cand le folosesti deja nu mai e simpla talharia,e direct calificata......eu asa o vad....
talharia calificata-prin folosirea unei arme(nu folosesti arma e simpla)
Daca ala are un par cu care ameninta ca il foloseste ...nu-i talharie?
Atat timp cat amenintarea este parte a talhariei cu atat mai mult cand isi intareste amenintarea cu folosirea unei arme chiar si asimilata...parerea mea
Daca nu-ti place parul...uite un spray paralizant.