Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Bre io la asta am avut si probleme de intelegere...dar n-am luat b pentru ca prelungirea trebuie sa se refere la aceeasi masura neprivativa...pana la maximul ei...nu cu una mai severa....am inteles aiurea...basca mai scrie ca inainte de executare.
Eu mai am sperante c-a zis Hellene ca noi suntem doxa comparativ cu unii magistrati...nenorocirea ca ei sunt in sistem :tooth:
mirei2012 a scris:
Bre io la asta am avut si probleme de intelegere...dar n-am luat b pentru ca prelungirea trebuie sa se refere la aceeasi masura neprivativa...pana la maximul ei...nu cu una mai severa....am inteles aiurea...basca mai scrie ca inainte de executare.
Eu mai am sperante c-a zis Hellene ca noi suntem doxa comparativ cu unii magistrati...nenorocirea ca ei sunt in sistem :tooth:
Aşa e, m-am uitat şi eu la conferinţele alea...dar acei magistraţi n-au INM-ul Mirei, sunt de pe timpul lui ceaşcă...să vezi tu un magistrat inemist ce poate, rămâi cu gura căscată şi ai impresia că nu ştii nica drept dacă stai de vorbă cu ei