Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Nofacenoname0 a scris:
Minorul aflat în executarea unei măsuri educative neprivative de libertate, dacă este judecat pt o infracţiune concurentă pentru care legea prevede o pedeapsă de maxim 5 ani, săvârşită înainte de începerea executării măsurii educative neprivative
a. va fi supus unei măsuri privative de libertate, prin înlocuirea măsurii neprivative iniţiale
b. va fi supus unei prelungiri a măsurii educative iniţiale sau unei înlocuiri a măsurii iniţiale cu o măsură educativă neprivativă mai severă
c. se va dispune o nouă măsură educativă corespunzătoare ambelor infracţiuni aflate în concurs
Grilă proprie, pe placul comisiei INM;)
c
Ma rog...eu nu stiu exact ce spun doctrinarii astia...cand am sa ma documentez am sa spun...deocamdata asta e parerea mea...are arma asupra lui de orice fel...e talharie cand ameninta ca o foloseste
mirei2012 a scris:
Ma rog...eu nu stiu exact ce spun doctrinarii astia...cand am sa ma documentez am sa spun...deocamdata asta e parerea mea...are arma asupra lui de orice fel...e talharie cand ameninta ca o foloseste
Mirei eşti turcă:))
Discuţia era dacă avem tâlhărie simplă sau calificată atunci când arma e doar purtată nu şi folosită. Ai dreptate tu ce zici că e suficient pt tâlhăria simplă să existe o intimidare, dar ca să fie tâlhărie calificată trb musai să folosească arma, vezi 234 alin 1 lit a.