Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
tedddybear a scris:
Ice Hellene a scris:
Nu conteaza daca a profitat sau nu de noapte, eu asa stiu.
Pai poate a furt ceva cat inca era zi, a luat lucrul in mana si a asteptat. Infr s-a consumat pe timp de zi. Spre ex, daca era prins era furt simplu consumat.
Cred ca s-a avut in vedere ca magazia e o dependinta.
si daca era un sac de ciment il tinea il spate pana la plecare??
Daca a pus mana pe el, imposedare a avut loc. Dac era prins cu mana pe sac aveam furt consumat, nu tentativa.
Fara suparare: nu-mi plac semnele de punctutie de genul asta ?? Inseamna ca ma iei la rost
Necunoscuta a scris:
Cererea de redeschidere a procesului penal in caz de judecata in lipsa:
1-se judecata de instanta care a judecat cauza in lipsa
2-se judeca de instanta care a judecat cauza in lipsa in prima instanta
3-se judeca de instanta care a judecat cererea in lipsa in apel
4-niciuna
2
3-nu e,tr care a judecat cauza,nu cererea
am rasp la aia cu furtul, e furt calificat
nu va nervati.........mai bine bagati niste flori in apa.....
cate un buchet pt fiecare.....
:vishenka::vishenka:
multumim cristian. cred ca lumea e obosita si nu gusta asa zisele mele glume :( scuze
Ice Hellene a scris:
tedddybear a scris:
Ice Hellene a scris:
Nu conteaza daca a profitat sau nu de noapte, eu asa stiu.
Pai poate a furt ceva cat inca era zi, a luat lucrul in mana si a asteptat. Infr s-a consumat pe timp de zi. Spre ex, daca era prins era furt simplu consumat.
Cred ca s-a avut in vedere ca magazia e o dependinta.
si daca era un sac de ciment il tinea il spate pana la plecare??
Daca a pus mana pe el, imposedare a avut loc. Dac era prins cu mana pe sac aveam furt consumat, nu tentativa.
Fara suparare: nu-mi plac semnele de punctutie de genul asta ?? Inseamna ca ma iei la rost
la rost sigur nu te iau. e o simpla intrebare. gluma
ai nevoie de imposedare. adica sa treci efectiv bunul in puterea faptuitorului.
in speta sa luam sacul de ciment. daca pui mana pe el e tentativa. daca iei sacul din magazie din zona x a magaziei si il muti in zona y si stai acolo pana poti pleca e furt consumat. chiar daca nu ai iesit cu el din magazie. daca pui mana pe el, il atungi nu teai imposedat. exemplu din doctrina. daca il bagi mana unei doamne in poseta si te prinde chiar atunci e tentativa nu furt. asa si aici pui mana pe sac, dar nu reusesti imposedarea.
nu vreau sa supar pe nimeni asa ca ma opresc aici. fiecare e liber sa aiba propria opinie si interpretare dupa cum spuneai.