avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
cristian i a scris:

fapta persoanei care,predicand curentul potrivit caruia ocultismul de astazi este stiinta de maine ,pretide si primeste in repetate randuri diverse sume de bani de la mai multe persoane pt a le schimba viitorul

a.poate constitui temei pt aplicarea confiscarii extinse
b.constituie o infractiune de inselaciune in forma continuata
c.poate atrage aplicarea de pedepse complementare

De unde le iei? :)) a, b
Necunoscuta a scris:

b

fapta persoanei care,predicand curentul potrivit caruia ocultismul de astazi este stiinta de maine ,pretide si primeste in repetate randuri diverse sume de bani de la mai multe persoane pt a le schimba viitorul

rasp barem ac

in speta avem mai multe pers/subiecti pasivi care au fost inselate si in consecinta mai multe infractiuni

ART. 35*)
Unitatea infracţiunii continuate şi a celei complexe
(1) Infracţiunea este continuată când o persoană săvârşeşte la diferite intervale de timp, dar în realizarea aceleiaşi rezoluţii şi împotriva aceluiaşi subiect pasiv, acţiuni sau inacţiuni care prezintă, fiecare în parte, conţinutul aceleiaşi infracţiuni.

a-112 -tr ped 4 ani sau mai mare,avem lit h-infr contra patrimoniului(inselaciunea se incadreaza)
c-tr amenda sau inchisoarea
Ice Hellene a scris:

cristian i a scris:

De unde le iei? :)) a, b

ultima e din MU....
citesc la pr civila si tin pe langa mine grile de MU,Danilet,GRaducan
Normal...:hammer: Mi se parea ceva ciudat, dar imi cam patineaza discul...Deci e inselaciune, forma simpla? Concurs?

Mirei si Nono ne-au lasat sa ducem batalia singuri... :foottap: Cred ca ma retrag si eu...nu prea ma mai pot concentra.. :yawn:

Mersi pt floricele! Uitasem... :D
Ultima modificare: Vineri, 27 Iunie 2014
Ice Hellene, utilizator
ideea e ca avem mai multe infr de inselaciune......dc sunt in forma de baza sau agravata nu stiu......dupa datele spetei sunt in forma de baza,dar pot fi si in forma agravata cand zice ca e pastor (calitate mincinoasa) sau utilizeaza mijloace frauduloase......
npc IHellene....noapte buna!:)
Ultima modificare: Vineri, 27 Iunie 2014
cristian i, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)