avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
adi_09 a scris:

Nofacenoname0 a scris:

cristian i a scris:

fapta soferului de taxi care observa cand persoana vatamata uita un bun in masina si nu o atentioneaza ,iar ulterior isi insuseste bunul constituie

a.furt calificat
b.furt simplu
c.insusirea bunului gasit

B...cu toate că taxiul bănuiesc că era pe stradă, deci în loc public..

pai da nu mai e calificat locul public

Să moară tanţa, cred că mă gândesc la bmw-uri când citesc, acu am observat şi eu că nu mai e calificat locul public :fight:
Necunoscuta a scris:

adi_09 a scris:

Necunoscuta a scris:

Nofacenoname0 a scris:

[ link extern ] /

S-a făcut mare tam-tam pe FB despre acest articol;)

E un punct de vedere. Personal, nu consider varsta un factor relevant. Poti judeca corect si avea un punct de vedere si mai ales a fi un om integru si la 25 la fel de bine ca la 45.
Care este avantajul celui de 45? Care este dezavantajul celui de 25? Totul e relativ.Depinde strict de personalitatea fiecaruia si de modul cum intelege sa isi plieze cei doi ani pe caracterul, personalitatea si mai ales, pe ceea ce el, ca om, ca individ, are in spate.

Cam are dreptate omu'

Ca unii se cred Dumnezei? Ca se poarta in sala ca pe mosia familie? Nu contest asta. Dar a generaliza si a face pe altii sa se simta prost ca au 25 si ca le-ar trebuie inca niste cursuri ...inca niste...inca niste... e o aberatie. Parerea mea.

NU cred ca a zis-o cu intentia asta, el a pus accent mai mult pe faptul ca la institut nu se face practica la case de avocatura astfel icnat sa vezi si de partea celalata a baricadei cum stau lucrurile ca sa poti sa-ti faci o imagine de ansamblu si nu doar dintr-un singur unghi.
Privit din acest punct de vedere, poate. Dar practica la case de avocatura -in adevaratul sens al cuvantului- e greu de facut....
Necunoscuta a scris:

Nofacenoname0 a scris:

[ link extern ] /

S-a făcut mare tam-tam pe FB despre acest articol;)

E un punct de vedere. Personal, nu consider varsta un factor relevant. Poti judeca corect si avea un punct de vedere si mai ales a fi un om integru si la 25 la fel de bine ca la 45.
Care este avantajul celui de 45? Care este dezavantajul celui de 25? Totul e relativ.Depinde strict de personalitatea fiecaruia si de modul cum intelege sa isi plieze cei doi ani pe caracterul, personalitatea si mai ales, pe ceea ce el, ca om, ca individ, are in spate.
:offtopic:Eu nu am 25.

Sunt perfect de acord cu tine, am spus ceva asemănător şi pe fb dar prefer să nu mai insist cu argumente pt. că am observat că subiectul a născut un adevărat război pe fb, să vezi cum înjură unii avocaţi care mai sunt şi doctori în drept:rofl:
-Domnul cu articolul are si un soi de frustrare....se citeste printre randuri .....pai avocatii la inceput de cariera ,,dau de pamant,,cu magistratii ???.....peste tot,in orice profesie ,inceputul e cu emotie,stangacie,etc.asta nu inseamna ca tr tinut omul pana la o anumita varsta sa ,,se coaca,,.e o mare aberatie ce scrie el........:(
-iar cu vazutul din partea cealalta a baricadei hai sa-l punem pe magistrat sa faca stagiu si cu grefierul si cu hotul (la furat si la parnaie) si cu pol/jandarmul care asigura paza....de ce numai cu avocatul.....sau ii e ,,foame,, si nu stie cum s-o spuna?
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Iunie 2014
cristian i, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)