avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
adi_09 a scris:

mirei2012 a scris:

Mai eu am convingerea ca anumite lucruri nu vin in viata decat odata cu varsta...chiar de nu ne vine a crede ca e asa.;)
Sa ne intelegem...vorbesc din experienta proprie :tooth:

Se mai punea intrebarea cum sa judeci un divort si sa stabilesti increditarea minorului cand tu abia ai 25 de ani si habar n-ai ce-i aia casnicie...

E şi asta o treabă...dar e posibil să ai 60 de ani şi să nu fi fost căsătorit...cum e posibil ca la 25 de ani să fii sătul de căsnicie şi să ai şi copil de 7-8 ani:))
Cum zicea Cristian, judecătorul are tot felul de speţe...nu putem să-i pretindem să aibă experienţă proprie în leg. cu acele speţe, nu? Mai urmează să facem practică la Bercea Mondial:rofl:
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Iunie 2014
Nofacenoname0, utilizator
Nofacenoname0 a scris:

mirei2012 a scris:

Mai eu am convingerea ca anumite lucruri nu vin in viata decat odata cu varsta...chiar de nu ne vine a crede ca e asa.;)

Nu contestă nimeni asta...dar de aici şi până a ajunge la a limita vârsta minimă pt profesia de magistrat la 40 sau 50 de ani mi se pare discriminare curată. E adevărat că alte ţări au regula asta dar se bazează pe o tradiţie care s-a născut în epoci tulburi ale omenirii..

Din cate stiu si in state nu poti fi masgistrat pana ce nu ai fost avocat inainte, sau sa ai ceva experienta in profesie juridica
adi_09 a scris:

Nofacenoname0 a scris:

mirei2012 a scris:

Nu contestă nimeni asta...dar de aici şi până a ajunge la a limita vârsta minimă pt profesia de magistrat la 40 sau 50 de ani mi se pare discriminare curată. E adevărat că alte ţări au regula asta dar se bazează pe o tradiţie care s-a născut în epoci tulburi ale omenirii..

Din cate stiu si in state nu poti fi masgistrat pana ce nu ai fost avocat inainte, sau sa ai ceva experienta in profesie juridica

La ce le trebuie vârstă aşa de înaintată, că ei nu judecă nimica..aaa posibil că trb să ai o anumită experienţă ca să te prinzi de tertipurile actoriceşti ale avocaţilor;)
Sistemul lor e 70% actorie, 20% jurisprudenţă şi 10% drept...
Glumesc, mă retrag şi eu, nb!
Nofacenoname0, utilizator
Nofacenoname0 a scris:

adi_09 a scris:

mirei2012 a scris:

Se mai punea intrebarea cum sa judeci un divort si sa stabilesti increditarea minorului cand tu abia ai 25 de ani si habar n-ai ce-i aia casnicie...

E şi asta o treabă...dar e posibil să ai 60 de ani şi să nu fi fost căsătorit...cum e posibil ca la 25 de ani să fii sătul de căsnicie şi să ai şi copil de 7-8 ani:))
Cum zicea Cristian, judecătorul are tot felul de speţe...nu putem să-i pretindem să aibă experienţă proprie în leg. cu acele speţe, nu? Mai urmează să facem practică la Bercea Mondial:rofl:

eu ma retrag .....
bahto delo delo....;)
Stiti cum suntem noi acuma?
ceva de genul (fara nicio referire la nimeni): Un prost arunca un bolovan in fantana si 10 destepti se chinuie sa-l scoata. :)))
Deci omu asta si-a spus parerea despre cum vrea el un sistem si noi ne tot chinuim sa aducem idei pro sau contra, cand de fapt sistemul il stim cu totii cum e si nu prea isi au rost discutiile astea, pana la urma :)))
adi_09, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)