Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
mirei2012 a scris:
Mai eu am convingerea ca anumite lucruri nu vin in viata decat odata cu varsta...chiar de nu ne vine a crede ca e asa.;)
Sa ne intelegem...vorbesc din experienta proprie :tooth:
Se mai punea intrebarea cum sa judeci un divort si sa stabilesti increditarea minorului cand tu abia ai 25 de ani si habar n-ai ce-i aia casnicie...
mirei2012 a scris:
Mai eu am convingerea ca anumite lucruri nu vin in viata decat odata cu varsta...chiar de nu ne vine a crede ca e asa.;)
Nu contestă nimeni asta...dar de aici şi până a ajunge la a limita vârsta minimă pt profesia de magistrat la 40 sau 50 de ani mi se pare discriminare curată. E adevărat că alte ţări au regula asta dar se bazează pe o tradiţie care s-a născut în epoci tulburi ale omenirii..
Nofacenoname0 a scris:
mirei2012 a scris:
Nu contestă nimeni asta...dar de aici şi până a ajunge la a limita vârsta minimă pt profesia de magistrat la 40 sau 50 de ani mi se pare discriminare curată. E adevărat că alte ţări au regula asta dar se bazează pe o tradiţie care s-a născut în epoci tulburi ale omenirii..
Din cate stiu si in state nu poti fi masgistrat pana ce nu ai fost avocat inainte, sau sa ai ceva experienta in profesie juridica
adi_09 a scris:
mirei2012 a scris:
Se mai punea intrebarea cum sa judeci un divort si sa stabilesti increditarea minorului cand tu abia ai 25 de ani si habar n-ai ce-i aia casnicie...
E şi asta o treabă...dar e posibil să ai 60 de ani şi să nu fi fost căsătorit...cum e posibil ca la 25 de ani să fii sătul de căsnicie şi să ai şi copil de 7-8 ani:))
Cum zicea Cristian, judecătorul are tot felul de speţe...nu putem să-i pretindem să aibă experienţă proprie în leg. cu acele speţe, nu? Mai urmează să facem practică la Bercea Mondial:rofl: