avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
Nofacenoname0 a scris:

cristian i a scris:

evadarea e instantanee si intrerupe imediat inlesnirea evadarii.....

Stai că nu pricep...eu dacă-s paznic la Jilava şi dau de veste printre deţinuţi cum că-s omul lor de vor să evadeze contracost...deci am rezoluţie infr. unică...buuun. Apoi cu ajutorul meu tot evadează câte unu o dată pe lună..că deh până strâng şi ei banii...nu e înlesnire în formă continuată?

Nono, cred ca in exemplul tau vom avea concurs dupa spusele lui MU...inca incerc sa inteleg de ce nu putem avea forma continuata...la evadare are sens, dar aici...
Păi concurs e atunci când nu avem rez infr. unică....
Cristian, presupunând că se întrerupe în mom evadării...cum mai e atunci când faptele de evadare au rămas toate în faza tentativei?
Cel care a murit în aceeași împrejurare cu defunctul (de a cărui moștenire ar fi putut beneficia, dacă nu mureau în aceeași împrejurare) poate fi reprezentat?
dobitoc a scris:

Cel care a murit în aceeași împrejurare cu defunctul (de a cărui moștenire ar fi putut beneficia, dacă nu mureau în aceeași împrejurare) poate fi reprezentat?

Da...de vreme ce poate fi reprezentată persoana care decedase înaintea defunctului..mi se pare logic să poată fi reprezentată şi persoana care a murit în acelaşi timp cu defunctul..
Bre eu nu absentez am un nod mare in gat de la proc penala...dau buseli peste buseli la grile si sunt disperata :((

Pune o speta Dobitoc ca nu pricep ce intrebi....daca unul ar fi putut mosteni pe celalalt atunci e reciproca...si nu au capacitate succesorala a se mosteni unul pe celalalt...fiecare vine mostenit de celelalte rude care au vocatie si nu sunt eliminati de cei mai aproape in grad...sper ca am inteles ce intrebi

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)