avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
parasirea instantei civile pt a exercita actiunea civila in procesul pen poate avea loc

a.dupa pronuntarea hot de instanta civila,dar mai inainte de ramanerea definitiva a hot
b.cand procesul pen a fost reluat dupa suspendare
c.cand actiunea penala a fost pusa in miscare ulterior introducerii actiunii la instanta civila
b,c
Bc macar asta o stiu:( parca e o poveste taaaare veche ce am citit pana acu:((
Ultima modificare: Duminică, 20 Iulie 2014
ContSters325155, utilizator
rasp barem bc
sunteti bune....:D
in cazul comiterii unui concurs de infractiuni de infractorul minor

a.se va aplica intotdeauna o singura masura educativa
b.se poate dispune prelungirea masurii educative
c.se va dispune executarea masurii educative rezultante intr-un centru de detentie

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)