avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
mirei2012 a scris:

Pai atunci nu stiu daca este de retinut intotdeauna...mai multe gafe decat cu cartile astea scoase pe picior nu cred ca a facut ever...am sa ma mai gandesc la ea...mie nu-mi suna prea bine
Pai eu de la el am pretentii sa nu ma induca in eroare....ca se da mare si atotstiutor... offf.mai multi nervi ca omu asta nu mi-a facut nimeni :angry:

Stai linistita o sa-ti faca streteanu si boroi la examen :)))
Ice Hellene a scris:

Nu sunt de acord cu intotdeauna, nici macar codul nu spune asa.

Minorul savarseste un concurs de infr la 17 ani si 11 luni. Dupa 18 mai savarseste o infr. Avem un concurs pt toate si aplicam art 129. E un caz in care desi ai un concurs de infr sav de un minor (ma refer la cel fara fapta comisa dupa majorat), ajungi in final sa-i aplici o mas ed sau o ped.
Voi retine dupa grila pt examen, nu prea conteaza interpretarile mele...

Hellene, eu zic că ai dreptate...autorul grilei nu a avut în vedere ipoteza în care una dintre infracţiuni e săvârşită după majorat şi cu toate astea s-a exprimat cu ,,întotdeauna''. Uneori interpretările noastre sunt mai bune decât ale lor...;)
consimtamantul persoanei vatamate

a.poate constitui o cauza care inlatura tipicitatea
b.constituie numai o cauza justificativa
c.poate inlatura imputabilitatea faptei
cristian i a scris:

A
cristian i a scris:

b

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)