avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
Cred ca te referi la art. 2525. Dreptul in actiune la restituirea prestatiilor.
:offtopic: nicio grila postata azi, o performanta pentru topicul de inm:thumbdown:
Ultima modificare: Luni, 21 Iulie 2014
ContSters325155, utilizator
Q88, eu invat in ordine din cod.

Daca faptuitorul e chiar reprezentantul legal al pers juridice, termenul de depunerea a plangerii prealabile curge de la data:

a. Savarsirii faptei
b. Aflarii savarsirii faptei de catre pers vatamata
c. Numirii unui nou reprezentant al pers vatamate.
Ice Hellene, utilizator
Salvezi onoarea, Hellene:D
c
Ordonanta de clasare se comunica:

a. In original inculpatului
b. In copie persoanei care a facut sesizarea
c. Obligatoriu persoanelor interesate impreuna cu referatul organului de urm penala
b:)
La c nu e intotdeauna obligatoriu, doar daca nu cuprinde motivele ii da si o copie dupa referat.
Nb, eu mai am de citit pe azi, ms.pt.cele doua grile, Helenne.
ContSters325155, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)