Nu am zis ca e floare la ureche, doar ca faci fata. Pe cand la intrat nu prea facem fata dupa cum se vede... Sa dea Domnul sa ma lupt eu cu examenele alea grele de la institut... ;)
Examenul asta diabolic e necesar pt a departaja oameni ffff bine pregatiti...din pacate multi dintre cei care invata nu vor prinde unul din cele 160 locuri pt INM si 36 la vechime...mult prea putine pt ce volum de munca e...
Din experienta personala...din ianuarie am dat examen oral in fiecare saptamana...iar cei din fata mea asteptau greseala... dificultatea examenului promovat mie mi a dat incredere in propriile forte.. profit de ocazie sa va urez bafta maxima, un gand special pt Catalin, Mirei, Anamelia si Dobitoc.
@c_m - te stiu de cand ti-ai facut cont pe forum, si stiu ca te-ai luptat ca sa reusesti. Efortul e pe deplin meritat, ai toata admiratia mea.Mai ales ca am vazut, fizic, teancurile de materiale pe care le aveti de parcurs:)
@I.Hellene- iti doresc reusita pe care ti-o doresti si tu.Succes.
Succes noua, tuturor! Sper sa bem un suc cu totii in toamna, in calitate de auditori. ;)
1. Cand instanta lasa nesolutionata act civila, poate dispune luarea de masuri asiguratorii? Eu inteleg ca doar se mentin daca au fost luate.
2. Cand nu avem constituire de parte civila, instanta dispune din oficiu restituirea lucrurilor? Avem art 25 si art 397 al 3. Eu as spune ca nu, dar mai vreau pareri. :)
Hellene eu ca si tine am inteles ca instanta nu poate lua masuri asiguratorii daca lasa nesolutionata AC...dar daca au fost luate ulterior se mentin
Pt restituire e necesar doar ca lucrurile ridicate sa fie proprietatea persoanei vatamate sau altei persoane ..independent de constituire ca p civ
Examen barou
silvianna
Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)