avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
As zice concurs talharie cu furt in forma continuata
Nofacenoname0 a scris:

[Ce pretenţii să ai de la MU, când Boroi şi Streteanu au făcut grile pe aspecte controversate..acuma ce-i drept, n-au fost multe grile din astea...dar eu v-am zis că nu plecăm de la 100 de puncte, ci de pe la 90...trb să scădem din start grilele dubioase..alea-s loterie..

Si ti/vi se pare normal asa??? Nu e destul ca s-au schimbat codurile in februarie, ca sunt locuri extrem de putine, ca presiunea este enorma, ca unii si-au dat viata peste cap pentru acele 4 ore care poate vor schimba ceva in viitorul lor, mai trebuie si presiunea asta, ca vor fi grile discutabile?
Editez: stiu ca nici tie si nici altor colegi de forum nu le convine situatia, dar este alegerea noastra sa dam acest concurs, pana la urma...cu bune si rele, cum e el.
:offtopic: iau o pauza de capucino....
Ultima modificare: Luni, 28 Iulie 2014
ContSters325155, utilizator
Anamelia a scris:

ce nu inteleg eu la camera preliminara, doar dupa ce se pronunta jud de camera prel asupra exceptiilor ridicate de inculpat, sesizeaza procurorul cu neregularitatile rechizitoriului? nu poate sa faca asta odata cu transmiterea catre parchet a exceptiilor ridicate de inculpat?

Ba da, neregularităţile se invocă sub forma unor excepţii din oficiu, conform art.344 alin 4. Apoi, procurorul îşi exprimă punctul de vedere, venind cu explicaţii. E posibil ca judecătorul să se fi înşelat iniţial dar este lămurit de răspunsul procurorului. Dacă rămâne la părerea că există neregularităţi, le constată şi comunică încheierea la parchet în vederea îndreptării lor..
Ultima modificare: Luni, 28 Iulie 2014
Nofacenoname0, utilizator
rasp barem ac

-rezultatul nu mai poate fi inlaturat,starea de pericol rezultata din incalcarea libertatii sexuale a minorului
-desistare-sa zicem ca faptuitorul se dezbraca pt a intretine raportul sexual....dupa care renunta.....e discutabil ,pt ca o poti considera si act de pregatire dezbracarea asta......
dc incepe raportul sexual si se desista nu mai conteaza ca e consumata.....
-desistarea presupune un inceput de executare,pai dc incepe sa execute raportul sexual infr e consumata.......:-/
voi cum o vedeti???
an_rolf a scris:

Nofacenoname0 a scris:

[Ce pretenţii să ai de la MU, când Boroi şi Streteanu au făcut grile pe aspecte controversate..acuma ce-i drept, n-au fost multe grile din astea...dar eu v-am zis că nu plecăm de la 100 de puncte, ci de pe la 90...trb să scădem din start grilele dubioase..alea-s loterie..

Si ti/vi se pare normal asa??? Nu e destul ca s-au schimbat codurile in februarie, ca sunt locuri extrem de putine, ca presiunea este enorma, ca unii si-au dat viata peste cap pentru acele 4 ore care poate vor schimba ceva in viitorul lor, mai trebuie si presiunea asta, ca vor fi grile discutabile?
Editez: stiu ca nici tie si nici altor colegi de forum nu le convine situatia, dar este alegerea noastra sa dam acest concurs, pana la urma...cu bune si rele, cum e el.
:offtopic: iau o pauza de capucino....

Nu mi se pare normal...cum nu mi se pare normal nici ca diferite comisii de la interviu să dea doar note de 9 şi 10 şi alte comisii să dea o grămadă de 7 şi 8...există o doză de aleatoriu la acest examen...dar fără puţin noroc nu faci nimic în viaţă...

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)