Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
[Ce pretenţii să ai de la MU, când Boroi şi Streteanu au făcut grile pe aspecte controversate..acuma ce-i drept, n-au fost multe grile din astea...dar eu v-am zis că nu plecăm de la 100 de puncte, ci de pe la 90...trb să scădem din start grilele dubioase..alea-s loterie..
ce nu inteleg eu la camera preliminara, doar dupa ce se pronunta jud de camera prel asupra exceptiilor ridicate de inculpat, sesizeaza procurorul cu neregularitatile rechizitoriului? nu poate sa faca asta odata cu transmiterea catre parchet a exceptiilor ridicate de inculpat?
Nofacenoname0 a scris:
[Ce pretenţii să ai de la MU, când Boroi şi Streteanu au făcut grile pe aspecte controversate..acuma ce-i drept, n-au fost multe grile din astea...dar eu v-am zis că nu plecăm de la 100 de puncte, ci de pe la 90...trb să scădem din start grilele dubioase..alea-s loterie..
Si ti/vi se pare normal asa??? Nu e destul ca s-au schimbat codurile in februarie, ca sunt locuri extrem de putine, ca presiunea este enorma, ca unii si-au dat viata peste cap pentru acele 4 ore care poate vor schimba ceva in viitorul lor, mai trebuie si presiunea asta, ca vor fi grile discutabile?
Editez: stiu ca nici tie si nici altor colegi de forum nu le convine situatia, dar este alegerea noastra sa dam acest concurs, pana la urma...cu bune si rele, cum e el.
:offtopic: iau o pauza de capucino....