avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
cristian i a scris:

participantul la tentativa de ucidere ori vatamare a nou-nascutului sav de mama

a.nu se ped
b.se pedepseste cu ped pt aceasta infr redusa la jumatate
c.se ped cu pedeapsa pt tentativa la infr de violenta in familie

c - daca participantul este membru de familie

Destul de ciudat formulata grila.
cristian i a scris:

adi_09 a scris:

cristian i a scris:

participantul la tentativa de ucidere ori vatamare a nou-nascutului sav de mama

a.nu se ped
b.se pedepseste cu ped pt aceasta infr redusa la jumatate
c.se ped cu pedeapsa pt tentativa la infr de violenta in familie

b -aceasta infractiune, care ? uciderea, vatamarea sau infractiunea din enunt?
poate fi si c daca e membru de familie

rasp barem c
MU

e fosta pruncucidere....
eu nu pot sa pricep cum tu in cartea ta ,la pag70 zici ...
sb activ -tr sa aiba calit de membru de fam si in grila iei var,,c,,
parca e poker la cacealma.....sincer......

eu asta o vad tentativa de omor dc sb activ nu are calitatea.......

pai deaia am intrebat ca la ce pdeapsa se refera, fiindca daca subiectul activ nu are calitatea de membru de fam. atunci raspunde pt infractiunea de omor sau vatamare corporala.
Ultima modificare: Luni, 28 Iulie 2014
adi_09, utilizator
Scuze Cristian...confiscarea speciala....m-am gandit bine si am scris gresit...pt bunurile a caror detinere este ilegala si se ridica intotdeauna

In formularea grilei nu e indicat ca participantul este membru de familie...ii putem da circumstante ca el s-a gandit ca e posibil dar nu si ca rezulta din grila...daca nu mor cu omu asta mor de moarte buna :P

Daca asta ti-e dorinta din primul salariu punem mana de la mana si iti luam niste ochelari cu rama de titan si lentile progresive daca trebuie...ca o sa avem nevoie si pe viitor la servicile tale ...sa nu crezi ca te scapi asa usor de noi :tooth:
mirei2012, utilizator
macar de aveam la ,,c,,SE POATE pedepsi,,in loc de ,,se pedepseste,, ca atunci ziceai,ma se poate sa fie si membru de fam......:(
sunt varza grilele lui....si tr mestecate asa....:(
Mirei-e o placere sa fiu in ,,slujba,, voastra.....cu putinul meu .....si ce mai puneti voi....suntem tari.....:)
cristian i, utilizator
am o intrebare administrativa ca sa zic asa. cu ce ati deschis inregistrarile de la inm??? eu cu orice le-as deschide nu pot sa vad decat primele 5-6 inregistrari de langa imagine pt ca nu ma lasa sa merg mai jos cu cursorul.

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)