avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
Pana anul asta pe forum n-am auzit sa-l faca praf pe domul...ori noi suntem prea buni ori el a clacat rau rau de tot...iti mai amintesti cand sarea Isis la noi pentru fiecare cuvintel neelogios

Mie mi-a vajait capul azi de nici un capitol n-am fost in stare sa termin...sunt de vreo 3 zile la penal si am avansat pan la genunchiul broastei :happy:

teddy fa miscari cu mouse-ul in sus...nu prea stiu cum e cu asta ..ca eu fac cu touch
Ultima modificare: Luni, 28 Iulie 2014
mirei2012, utilizator
pai cu touch fac si eu da nu merge
Ultima modificare: Luni, 28 Iulie 2014
tedddybear, utilizator
Teddy apasat pe stanga si cursorul in plimbi in sus...mai incearca ...si mie mi-a luat ceva exercitiu
am reusit. multumesc!!:flowersblue:
infr de loviri sau alte violente nu poate fi retinuta

a.dc victima este un judecator
b.in situatia in care faptuitorul nu accepta urmarea periculoasa produsa
c.cand leziunile traumatice produse au ca efect pierderea temporara a capacitatii

Mirei-are si MU parti bune.......iar dc ,,il mirosim si bifam ca el,,cand o sa-l vedem ii spunem,,MU esti the best,,....ce ......nu s-a mai vazut?;)

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)