Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →
Cristian nu pricep nici moarta cum X este autor...trebuie sa savarseasca actul...il incalt dar ca participant
Apoi cum Y e floricica daca la o analiza el avea indicii ca oama e constransa?
N-o mai intreb pe sandy de unde-i grila ...cred ca de pe fb...si a fost si pe aici in dicutii si cu Hellene si nu se ajunsese la un consens
poate constitui obiect material al infr de abuz de incredere
a.un bun mobil abandonat
b.un bun mobil consumptibil
c.un bun imobil prin destinatie
Cristian nu pricep nici moarta cum X este autor...trebuie sa savarseasca actul...il incalt dar ca participant
N-o mai intreb pe sandy de unde-i grila ...cred ca de pe fb...si a fost si pe aici in dicutii si cu Hellene si nu se ajunsese la un consens
mirei2012 a scris:
Eu vad asa:
1. Y nu raspunde, pt ca varianta a se refera la culpa, iar viol din culpa nu e posibil
2. Avem autorat si nu coautorat...am mai dezbatut pe tema asta si fiecare a ramas cu parerea lui :) Ca sa avem coautorat, faptuitorii tb sa actioneze simultan asupra victimei, ceea ce nu se intampla in speta