avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Teren agricol evaziune fiscala, inselaciune
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Teren agricol evaziune fiscala, inselaciune

Buna ziua,
Va rog mult de tot sa ma ajutati si pe mine cu cateva raspunsuri la urmatoarele intrebari; In ce conditii legale ar trebui o socitatea agricola sa recolteze cerealele(grau)de pe camp?
La recoltaterea cerealelor de pe camp cine trebuie sa fie de fata din partea fiscului pentru evaluarea corecta a cantitatii de grau pe hectar?
Dece socitatea la care am in arenda terenul agricol nu imi elibereaza raport contabil individual cu cheltuielile efectuate la arat,semanat,recoltat?
Socitatea agricola primeste de la stat subventia,imi opreste si produse pentru Muncile agricole,platesc impozit la fisc pt teren si eu primesc de la socitatea agricola doar 600-700kg de grau la ha anual.I-am spus patronului societatii ca sunt nemultumita de cantitatea de grau primita si dansul mi-a spus ca doar atata sa facut si nu are de unde sa-mi dea mai mult,daca nu imi convine mi-a spus ca pot sa-mi scot terenul din societe.
Multumesc frumos,
O zi buna va doresc.
Cel mai recent răspuns: Mikiro24 , utilizator 20:51, 5 August 2013
nu ati incheiat un contract de arenda? ce prevedea acel contract? depinde ce ati semnat...
s-ar putea sa aveti surpriza nici sa nu va lase sa plecati cu terenul la alta asociatie agricola
Ultima modificare: Duminică, 4 August 2013
Ciprian_st, utilizator
Am facut contract de arenda cu socitatea agricola dar pe contract nu scrie o cantitate fixa,este specificat ca primesc produsele in functie de anul agricol ,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza contabila Mikiro24 Mikiro24 Buna ziua, Caut un Expert contabil care sa faca expertiza uni Raport de contabilitate pe anul trecut 2013 privind arenda unui teren agricol.Va multumesc! (vezi toată discuția)
Impozitul pe venit din arenda badiufilaret badiufilaret mai trebuie platit de tata impozitul pe venit din arenda? mentionez aici un lucru: tatal meu este pensionar si a dat o suprafata de 1ha si 30 de ari in arenda ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venitul obtinut din arendarea terenului tudo1967 tudo1967 Buna ziua, Tatal meu are 2 ha teren date in arenda la asociatia agricola din sat. Terenul a fost cultivat cu grau si acum dupa recoltare au stabilit ca ... (vezi toată discuția)