avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1161 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cesiune de creanta
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cesiune de creanta

Buna ziua.
O persoana fizica poate sa cesioneze o creanta catre o societate?
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 09:51, 7 August 2013
Da, o persoana fizica poate cesiona o creanta, cu conditia sa fie proprietare acelei creante si sa o poata cesiona ( sa aiba capacitate deplina de exercitiu, sa nu fie interzisa cesiunea respectivei creante prin lege sau contract, etc.)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de cesiune a clientilor intre 2 societati? plummy plummy Buna ziua! Am o intrebare legata de o societate furnizoare de servicii de internet catre clienti persoane fizice (mai ales). Societatea respectiva urmeaza a se ... (vezi toată discuția)
Acceptul prinvind cesionarea unui furnizor alina.mistret alina.mistret Buna, Am si eu o intrabare. Firma noastra are un contract cu o alta firma (X), aceasta ne-a cerut sa acceptam cesionarea in favoarea unei banci a ... (vezi toată discuția)
Asociat srl Ersin Dervis Ersin Dervis Buna ziua! Am si eu o intrebare : O persoana in varsta de 17 ani poatefi actionar intr-o societate cu raspundere limitata ? daca da in ce conditii.Va multumesc (vezi toată discuția)