avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 260 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cerere incetare suspendare CCC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cerere incetare suspendare CCC

Buna ziua,
In cazul in care un angajat doreste sa revina in campul muncii dupa expirarea celor doi ani de CCC, in cerere suspendarea se completeaza cu data de nastere a copilului si se revine lamunca urmatoarea zi lucratoare dupa aceasta data? sau se completeaza direct cu data urmatoarei zilei de nastere a copilului si se revine la munca in data care este inscrisa in cerere?
Multumesc.
Adevarat ca data incetarii suspendarii este ziua in care copilul implineste varsta.
Din graba am raspuns la intrebarea utilizatorului cu data revenirii la serviciu fara sa mentionez ca fiind punctul 3.
@freelis Multumesc pentru corectie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Data sfarsit suspendare=data incetare suspendare? gabrieladina gabrieladina In cazul unei angajate care revine de pe CCC, cand se opereaza in revisal incetarea suspendarii, data incetarii suspendarii este identica cu data sfarsitului ... (vezi toată discuția)
Revisal gluten gluten La revenirea de pe concediu ingrijire copil ,in revisal se opereaza in aceeasi zi? In 10.05.2014 ar trebui sa revina , fiind zi nelucratoare ,se opereaza in ... (vezi toată discuția)
Data reluarii activitatii si incetare cim cf art. 55, lit. b) codul muncii dupa ccc Bubinubi Bubinubi Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarele probleme privind reluarea activitatii dupa CCC, si depunerea demisiei cf. 55 b CM: Pe data de 02.03.2012, ... (vezi toată discuția)