avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anulare contract comodat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anulare contract comodat

Ma numesc lucica sunt din husi - vaslui. Acum 2 ani am dat una din camerele mele cu drept de folosinta ca sediu pentru o firma, COMODAT , gratis fara plata unei rude care ulterior a plecat in Italia unde locuieste acum. As dori ca acest sediu sa dispara de la adresa mea insa nu stiu ce sa fac fiindca acea ruda nu mai vine in Romania. Rog respectuos pe cineva care stie legea sa imi raspunda ce pot face sa sterg adresa sediului din casa mea, intrucat sunt tracasata si stresata de fel de fel de adrese si citatii care vin pe adresa firmei. Va multumesc
Ultima modificare: Vineri, 9 August 2013
lucyal, utilizator
Cel mai recent răspuns: advsys , utilizator 12:12, 9 August 2013
contractul de comodat nu a fost incheiat pe o perioada determinata? daca da, ORC-ul va trece la dizolvarea societatii in cauza, in situatia in care are sediul expirat ... deasemenea puteti cere si dvs. daca aveti la cunostina ca sunt indeplinite cele de mai jos.

ART. 237*)

(1) La cererea oricarei persoane interesate, precum si a Oficiului National al Registrului Comertului, tribunalul va putea pronunta dizolvarea societatii in cazurile in care:

a) societatea nu mai are organe statutare sau acestea nu se mai pot intruni;

b) societatea nu a depus, in cel mult 6 luni de la expirarea termenelor legale, situatiile financiare anuale sau alte acte care, potrivit legii, se depun la oficiul registrului comertului;

c) societatea si-a incetat activitatea, nu are sediul social cunoscut ori nu indeplineste conditiile referitoare la sediul social sau asociatii au disparut ori nu au domiciliul cunoscut sau resedinta cunoscuta;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este sanctiunea pentru sediu expirat Albert Kurtyan Albert Kurtyan Care este sanctiunea pentru ca mi-a expirat contractul de inchiriere la un sediu de societate si nu l-am prelungit?:O (vezi toată discuția)
Intrebare? Canon01 Canon01 Ce se intampla daca imi expira contractul de inchiriere pe sediul social Ce risc si ce act normativ prevede asta? (vezi toată discuția)
Sediu expirat manuelle manuelle Buna ziua. Am deschis o actiune in instanta impotriva unui debitor al meu si la primul termen am aflat ca are sediul expirat si instanta a stabilit un alt ... (vezi toată discuția)