avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Subventie caldura chirias
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Subventie caldura chirias

buna ziua, am un prieten de familie care pleaca pentru cativa ani in strainatate si imi lasa apartamentul in grija ca sa imi termin studiile. Intrebarea me este: cum as putea obtine subventie pentru caldura? Am inteles ca trebuie sa imi faca flotant si mai trebuie o declaratie la notariat precum eu nu ii platesc lui chirie sau ceva asemanator. Imi poate da cineva mai multe explicatie cu privire la aceasta declaratie, si as aprecia dacaas primi un aspuns cat mai rapid dearece proprietarul pleaca saptamana viitoare
Cel mai recent răspuns: maddallina_ , utilizator 22:58, 12 August 2013
Cel mai bine este sa mergeti la primarie sa vedeti care sunt conditiile pentru anul acesta, ca sa nu cheltuiti niste bani fara rost, flotant, declaratii notariale, etc.
Acum este ”in lucru” o noua legislatie privind aceste ajutoare la inclalzirea locuintelor pentru sezonul 2013-2014.
Daca mai aveti rabdare cateva zile, poate aflam amanunte. Cred ca sunt mai multi interesati.
am inteles ca se poate face un contract de comodat, se poate folosi pentru obtinerea subventii la caldura?
trebuie inregistrat contractul la finante?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor pentru caldura catalina-elena catalina-elena Buna ziua, Daca sunt studenta,am viza de flotant beneficiez de subventie la caldura?Mentionez ca stau in apartamentul unei matuse,singura si fiind matusa nu ... (vezi toată discuția)
Dosar ajutor incalzire in sistem centralizat BDia BDia Buna ziua, ma numesc L. Diana, din Iasi, sunt parinte singur si am venituri de 175 lei/luna reprezentand pensia alimentara a copilului si 84 lei alocatia de ... (vezi toată discuția)
Subventie caldura 2012 - pt .studenti toma_claudia toma_claudia Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea situatie: - Fiul meu este student in Bucuresti la o facultate de stat, la zi, pe locuri fara ... (vezi toată discuția)