Buna ziua, as dori si eu un raspuns.... pe data de 21 iulie mi-a fost suspendat contractul de munca. Seful meu mi-a zis ca va trebui sa astept decizia pt incheierea contractului care nu a sosit nici acum. Problema este ca pe data de 08 am primit salariul pe card pe cele 21 zile lucrate insa eu pe acest an nu am luat nici o zi de CO. Nu trebuia sa imi primesc banii pt zilele de CO ramase (aprox 10 zile )? Va rog anticipat daca ma puteti ajuta cu un raspuns. Mii de multumiri!
Va multumesc foarte mult pentru ajutor. Maine am sa vb cu fostul meu sef pentru a clarifica lucrurile. Sper sa nu fie nevoie sa se ajunga mai departe. Mii de multumiri inca o data !
Concediu de odihna
ioana28_02
Buna ziua! Sunt angajat ca sofer pe tir de 1 an si 4 luni si vreau sa imi dau demisia. Am pe cartea de munca trecut minimul pe economie si nu am beneficiat de ... (vezi toată discuția)
Este posibil??!??!
georgika
Vreau sa plec de la firma unde lucrez...intre timp eu am depus CV pt un alt job, vreau sa stiu in momentul in care o sa fiu chemata la celalalt job (God help ... (vezi toată discuția)