gi-jane2 a scris:
Ziceti ca atunci cand se supara va ameninta ca pleaca.. de ce nu-l lasati ? Locuiti cu chirie si acolo unde locuiti ?
Nu pare ca veti ajunge vreodata sa va intelegeti in privinta educatiei.. daca amanati, copilul creste si odata format, nu stiu cum mai puteti schimba ceva mai peste niste ani.
Cautati sa va cresteti veniturile cat sa va permiteti sa locuiti cu copilul si sa va intretineti.
Nu locuim cu chirie, casa este a noastra dobandita prin cumparare in timpul casatoriei. O alta problema ar fi ca nu pot face un pas fara el fiindca facem naveta, plecam impreuna, venim impreuna, cu tot cu copil fiindca il aducem la gradinita in oras; el ma duce la serviciu, el ma ia de la serviciu; vara, sotul lucrand in invatamant, sta acasa cu cel mic, doar eu fac naveta dar cu transportul in comun fiindca nu imi permite sa iau masina, o considera a fi doar a lui si nu ma lasa sa conduc desi am carnet de sofer ...(culmea, desi e cumparata in timpul casatoriei cu banii MEI proveniti din vanzarea unui teren pe care l-am avut mostenire de la tatal meu ! )
Cand ne certam ameninta ca pleaca, uneori pleaca, alteori nu, nu stiu ce este in capul lui .....nu stiu daca este implicat in alta relatie , l-am intrebat dar va imaginati ce a iesit ..... Credeti-ma ca nici nu mai pot zambi, daramite sa rad .... Imi este greu sa rad chiar si atunci cand sunt singura cu copilul ....... Probabil ca va trebui sa fac chiar eu sedinte de consiliere psihologica pt. a putea continua .....dar de unde bani? Cand banii sunt toti numarati? E trist dar sa stiti ca este adevarat .......